Kaisaniemen ala-asteen sählyturnaus 2015

Tänä vuonna 6A, 6B ja 6C kisaavat vuoden 2015 säbäturnauksen mestaruudesta. Ensimmäisenä vastassa ovat 6A ja 6B. Peli on alussa hyvin tiukkaa, ensimmäisen kierroksen aikana ei yhtäkään maalia. 6A tekee kuitenkin maalin nopeassa ajassa! Itseasiassa kaksi maalia. Tilanne on 2-0. 6B ei voi mitään sille, että pallo lentää taas heidän maalivahtinsa ohi maaliin! Tilanne siis 3-0. Peli on väkivaltaista ja useita pelaajia on kompastunut. 6A tekee neljännen maalin! En olisi kyllä uskonut, 6A johtaa 6B:tä! Ei aikaakaan kun pilli soi. 6A voitti 6B:n 4-0.
Seuraavaksi vastassa on 6A ja 6C. 6C:n pelaajat tulevat pukukopeista saliin ja 6B menee lepäämään. Peli näyttää hiukan rennommalta kuin viimepeli, onneksi. 6A tekee ensimmäisen maalin! Pelaajat vaihtuvat. Peli on tasainen, mutta 6A tekee taas maalin! Tilanne siis 2-0. Ei ole vaikea arvata mikä luokka voittaa mestaruuden tänä vuonna. Taas maali, 3-0. Pian vaihdon jälkeen 6A laukoo taas maalin! Enää kaksi vaihtoa jäljellä, ei maaleja. 6A on jo periaatteessa voittanut, ja näin käy. 6A voitti säbäturnauksen mestaruuden 2015! Huuto on kova ja kyllä saakin olla iloinen ja ylpeä!
Peli ei ole vielä kokonaan ohi, seuraavan pelin pelaavat 6B ja 6C. Saa nähdä kumpi häviäjistä on parempi. Peliä ei ole käyty kauaakaan kun 6B tekee ensimmäisen maalin! Peli on aika lailla tasaista vaihdon jälkeen, ei maaleja. Verta, hikeä ja kiroilua, niin voi sanoa kun tätä peliä katsoo. Ei maaleja kolmeen vaihtoon, voittaako 6B 6C:n 1-0? Ei ihan, 6B tekee pian nimittäin toisen maalin. 6C:llä on vielä mahdollisuus kun viimeinen minuutti pyörähtää käyntiin. Aika käy vähiin, tilanne edelleen 2-0. Aika loppui! 6B voitti! Kannustus on taas huima. 6C koki ison tappion mutta omasta mielestäni ainakin tämä on vain peliä, aina ei voi voittaa.

Anna Hakala 6A